به همت معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران:

برپایی کلاس آموزشی با عنوان اصول برچسب گذاری محصولات غذایی و آشامیدنی و نشانگرهای رنگی`

کلاس آموزشی با عنوان اصول برچسب گذاری محصولات غذایی و آشامیدنی و نشانگرهای رنگی، براي آموزش به مسئولان فنی واحدهای تولیدی تحت نظارت دانشگاه علوم پزشکی تهران در معاونت غذا و دارو تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو تهران؛ کلاس آموزشی با عنوان `اصول برچسب گذاری محصولات غذایی و آشامیدنی و نشانگرهای رنگی`،  در تاریخ 16 مهر  96 ، در محل سالن شورای معاونت غذا و دارو تهران جهت آموزش به مسئولین فنی واحدهای تولیدی تحت نظارت دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
همچنین در این دوره مهندس ماندانا جوادپور کارشناس مسئول اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در خصوص  الزامات عمومی، اظهارات و کلیه مندرجات در طرح برچسب مطابق با قانون 11 مواد خوراکی و آشامیدنی توضیحاتی ارائه کرد.
در ادامه در خصوص اطلاعات تغذیه ای و جدول نشانگرهای رنگی  به صورت مبسوط بحث و تبادل نظر شد.
توضيح اينکه در پایان این کلاس نیز کارگاه آموزشی جهت شرکت کنندگان در دوره برگزار شد.

کلمات کلیدی
خدیجه  آب پر
تهیه کننده:

خدیجه آب پر